OM OSS

OM OSS

Designmarknad Sthlm startades av Elin Wiktorsson år 2010, då hon kände att hon saknade en plats att visa upp sina produkter. Designmarknad Sthlms stora fokus är hållbarhet och kvalité och med detta i grunden etablerades marknader runt om i Stockholm, där ni kan hitta produkter direkt från formgivarna.

 

Kreativitet är ett av Designmarknad Sthlms ledord och med detta har marknader och andra spännande projekt som butik, gästande och samarbeten kunnat gå från idé till verklighet. Vi vill att våra utställare ska synas och hitta en platform där de kan visa upp sin design.

 

Tidigare marknader har ägt rum på Färgfabriken, Hötorgsterrassen och Garnisonen med Vår-, Höst- och Julmarknader. 2017 har vi även infört temamarknader som Barn och Farmer’s Market. I år har vi även tagit del av succén Nobelberget Marknad där Designmarknad Sthlm har varit ett hett mål för de som letar efter något unikt och originellt.

 

 

Designmarknad Sthlm är en del av W+M AB.
IMG_7355_Elin_Wiktorsson_SV_liten

Elin Wiktorsson är grundaren till Designmarknad Sthlm och saknade själv en plats att sälja sin nya design.
Som produktformgivare vet hon att det är tufft att vara ny designer och startade
Designmarknad Sthlm för att kunna erbjuda unik och spännande design direkt från formgivarna.

Elin Wiktorsson

Grundare & Projektledare
Team_Grey

Ulrika Becker är projektledare på Designmarknad Sthlm och ansvarar för marknader. Ulrika sköter även allt inom sociala medier samt webbförsäljning.
Ulrika designar kläder, syr och redigerar film. Mångsidig kompetens som är perfekt för Designmarkad Sthlm.

Ulrika Becker

Projektledare